CODUL PENAL PE ÎNȚELESUL COPIILOR

COMANDĂ DIRECT la telefon/wattsapp 0754.700066 sau la email orasuljuridic@gmail.com

PREȚ: 33 LEI

 

Coordonatori: Tudor Duca, Mihai Dunea, Maria Păduraru.


Autori: Stupariu Doina, Ciucă Aurora, Lupșan Gabriela, Baban Tudorița Roxana, Fandache Andreea, Gavrilescu Luiza, Lupu Geta, Manea Marius Mihai, Pascaru Lucia, Rață Ana Maria, Reznic Alexandrin, Strungariu Daniela, Tudorache Maria Amalia, Văcărescu Lavinia Maria, Chiriac Luminița, Direcția Generală Anticorupție, Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Iași, Inspectoratul de Poliție Județean Iași. 


„Codul penal pe înțelesul copiilor” reprezintă o carte fundamentală în creșterea și educarea copiilor, deoarece transmite un mesaj de importanță crucială: trebuie să cunoaștem și să respectăm legea, nu ne putem sustrage de la răspunderea juridică pe motiv că nu avem cunoștințe în domeniul dreptului!

Rolul normelor juridice este de a ne proteja, de a crea un cadru de progres pentru orice alt domeniu de activitate. Prin urmare, legea este ceva ce nu putem ignora, ce nu putem trece ușor cu vederea, ceva ce ar trebui să explorăm, despre care să ne interesăm, să o cunoaștem și, mai ales, să o respectăm!


„Codul penal pe înțelesul copiilor” cuprinde infracțiuni din Codul penal și infracțiuni din legile speciale, redate într-un limbaj deosebit de atractiv și facil pentru copii.

În prezent, Orașul Juridic desfășoară o campanie de vânzare-donație a cărții, sub numele de „Dăruiește pentru educație”. 


Prin intermediul acestei campanii, achiziționând un „Cod” pentru tine, poți ajuta un copil fără posibilități materiale să primească, la rândul său, un alt exemplar. 


Absolut toate sumele încasate ca urmare a vânzării acestui articol vor fi utilizate la tipărirea/distribuirea cărții către copiii cu o situație financiară precară, în mod special celor din mediul rural.


ATENȚIE!!! Campania „Dăruiește pentru educație”, reprezintă o campanie unică de vânzare-donație a „Codului” și NU poate fi asociată altor proiecte/campanii/servicii de vânzare a cărții, practicate pe diverse site-uri de alte persoane fizice sau juridice.

Putem garanta că sumele încasate din vânzarea Codului ajung la copii, doar în situația în care comenzile sunt făcute pe unul din conturile noastre:

Răsfoiește un extras.